Pàgina web corporativa en format vertical


La pàgina web és una de les eines més potents a l'hora de presentar una empresa. Permet donar a conèixer la informació que es desitgi i interactuar amb el client de forma directa.

En el cas de l'Hostal Palanques, hem creat una pàgina en format vertical. La pàgina es desplaça de dalt a baix i integra diferents apartats amb explicacions i serveis relacionades amb l'empresa. A més, disposa de diferents transicions que fan la pàgina més dinàmica, com, per exemple, el moviment de les imatges de l'apartat "Les nostres habitacions" o en l'espai d'opinions.

El disseny segueix l'estètica creada des d'un inici per a l'entitat, amb el blanc com a color de fons i les tonalitats grises com a complementàries.


Pàgina web:

https://www.hostalpalanques.com

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...