Vinil monomèric amb plastificat mat i protecció antirajos UVTravessem fronteres!


Aquest cop els nostres dissenys s'han traslladat de la muntanya al mar! Hem dissenyat aquest vinil monomèric amb plastificat mat i protecció antirajos UV per la Cafeteria Restaurant Ítaca, situada a Palamós. El disseny segueix l'estètica de l'establiment i presenta una estètica dinàmica i estiuenca. S'han escollit tonalitats vives i colors que recorden la costa: groc (sol), blau (mar), verd (palmeres), marró (sorra) i violeta (flors). La distància no és un impediment per fer volar la creativitat. Contacta'ns i t'ho demostrarem!

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació