Vinil de tall


El vinil és un producte que cada dia obté més força degut a la seva gran resistència i versatilitat. S'ha convertit en un dels productes estrella per a les empreses. El vinil de tall en concret, s'utilitza per a decorar els aparadors amb formes i colors personalitzables. Aquest vinil de tall l'hem dissenyat, imprès i col·locat per a Green Factory. L'estètica escollida segueix els motius naturals que representen l'empresa (fulles i plantes). Integra el logotip de l'entitat i el seu eslògan.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació