Díptic
Els díptics són una gran opció per comunicar un missatge i informar els teus clients sobre els serveis o productes que ofereixes. Un dels avantatges principals d'aquest suport comunicatiu és que amb un bon disseny es pot aconseguir un gran impacte! En aquest cas, hem dissenyat un díptic personalitzat per a Sara Cruz - Consell Dietètic. L'estètica del díptic segueix la campanya visual creada especialment per a l'entitat i combina text i imatges d'una forma harmònica i efectiva.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...