Banderola quadrada


La banderola quadrada és perfecta per a tota mena d'esdeveniments interiors o exteriors, per atreure les mirades i per distingir l'entrada d'un local. És fixa a una estructura robusta i garanteix una gran visibilitat. Es pot imprimir per les dues cares i és totalment personalitzable. En aquest cas, La Borda del Rector ha escollit un disseny llis, amb un fons del color corporatiu de l'entitat i el logotip de l'empresa imprès al mig. D'aquesta manera, es reforça la imatge de l'establiment i s'ubica.


ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació