Banderola quadrada


La banderola quadrada és perfecta per a tota mena d'esdeveniments interiors o exteriors, per atreure les mirades i per distingir l'entrada d'un local. És fixa a una estructura robusta i garanteix una gran visibilitat. Es pot imprimir per les dues cares i és totalment personalitzable. En aquest cas, La Borda del Rector ha escollit un disseny llis, amb un fons del color corporatiu de l'entitat i el logotip de l'empresa imprès al mig. D'aquesta manera, es reforça la imatge de l'establiment i s'ubica.


  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...