Carta d'estil tríptic
La carta és la millor eina per transmetre els serveis de qualsevol establiment. En aquest cas, ens trobem davant d'una carta en format tríptic que acull els diferents tractaments i opcions que ofereix el centre de bellesa i benestar Anamcara. El disseny segueix l'estètica corporativa creada per a l'empresa i integra pizellades de colors vius que atreuen l'atenció i desperten els sentits.El format tríptic permet incloure una gran quantitat d'informació i disposar de diferents espais per incloure dibuixos o imatges i donar més moviment a la carta.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...