Carta d'estil tríptic
La carta és la millor eina per transmetre els serveis de qualsevol establiment. En aquest cas, ens trobem davant d'una carta en format tríptic que acull els diferents tractaments i opcions que ofereix el centre de bellesa i benestar Anamcara. El disseny segueix l'estètica corporativa creada per a l'empresa i integra pizellades de colors vius que atreuen l'atenció i desperten els sentits.El format tríptic permet incloure una gran quantitat d'informació i disposar de diferents espais per incloure dibuixos o imatges i donar més moviment a la carta.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació