Flyer A5 de 170 gr. amb estucat brillantEl flyer és l'eina comunicativa per excel·lència. És indispensable en qualsevol campanya publicitària o de màrqueting i permet acollir una àmplia varietat de composicions (fotografies, text, gràfics...). En aquest cas, s'ha acompanyat el flyer amb un estucat brillant, que li dona un aspecte més sofisticat i realça molt més els colors. El flyer de Barbarella segueix l'estètica de l'empresa: colors vius i estimulants, com el groc, el blau o el vermell. També té una tipografia dinàmica i divertida per acabar de formar una imatge juvenil i pròpia dels anys 70-80. Aquest flyer s'ha emprat per promocionar el local i mostrar els serveis que ofereix (roba dels 60, 70 i 80) a través de fotografies.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...