Carpeta amb solapes personalitzada

Les empreses solen imprimir carpetes personalitzades per guardar documentació d'ús intern o bé lliurar-les als clients amb la seva oferta de serveis o material promocional. Les característiques diferenciadores d'imprimir un simple díptic i la impressió de carpetes de presentació, són que aquestes últimes tenen una mida una mica més gran que el producte que han de contenir i, normalment, s'imprimeixen amb solapes a la part inferior i lateral per subjectar els documents que contenen. A més, son totalment personalitzables i permeten reforçar la imatge corporativa de l'empresa.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació