Vinils amb forma rodonaEl vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta de diferents vinils amb forma rodona que segueixen una mateixa estètica pensada per complementar diferents espais d'un mateix local. Les Delícies d'en Jimmy necessitava cobrir parts de la seva vidriera amb diferents vinils i alhora promocionar alguns dels seus productes o serveis. D'aquesta manera, s'ha optat per una estètica de pastisseria, amb tons pastel i amb formes que recorden als pastissos i altres productes de l'establiment, com pastissos, macarons, tasses de cafè o te... El color predominant és el rosa, seguint la tonalitat principal de l'establiment, i es combina amb altres colors com el blanc, que aporten una imatge calmada i relaxant. Tots els vinils incorporen fotografies dels productes que ofereix el local i un d'ells també integra una frase amb un missatge que capta l'atenció i posa un toc de dinamisme a la vidriera: "Aquest no te'l mengis".

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...