Banderola en forma de ploma de grans dimensions

La banderola en forma de ploma incorpora una estructura d'alumini amb una bandera de tela de grans dimensions i una base lastrable amb sorra o aigua. L'alçada màxima de l'asta és de 4,5 metres i és perfecta per a tota classe d'esdeveniments exteriors, com convencions o fires, o per promocionar un negoci o servei des de llargues distàncies, ja que la seva forma i grandària proporcionen un gran impacte i una visibilitat molt àmplia. En aquest cas, Esports Rossell ha optat per un disseny amb colors vius i una tipografia clara. La banderola incorpora el logotip de l'entitat i el servei principal que ofereix. El color principal és el verd perquè és la tonalitat representativa de l'empresa.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació