Jaqueta de cuina amb brodat


Disposem d'un ampli ventall de peces de roba i tèxtils totalment personalitzables. En aquest cas, Oh Burger Lounge necessitava una jaqueta de cuina per als seus treballadors. Després d'estudiar les necessitats de l'establiment, s'ha optat per una peça resistent i que s'adapta perfectament al cos, obtenint així total llibertat de moviments i comoditat. El disseny agafa el color negre com a base i incorpora el logotip de l'empresa i d'altres marques amb qui col·labora a través d'un brodat resistent i de qualitat. Aquest tipus de jaqueta es pot rentar a màquina i manté el color inicial durant un llarg període de temps.


  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...