Jaqueta de cuina amb brodat


Disposem d'un ampli ventall de peces de roba i tèxtils totalment personalitzables. En aquest cas, Oh Burger Lounge necessitava una jaqueta de cuina per als seus treballadors. Després d'estudiar les necessitats de l'establiment, s'ha optat per una peça resistent i que s'adapta perfectament al cos, obtenint així total llibertat de moviments i comoditat. El disseny agafa el color negre com a base i incorpora el logotip de l'empresa i d'altres marques amb qui col·labora a través d'un brodat resistent i de qualitat. Aquest tipus de jaqueta es pot rentar a màquina i manté el color inicial durant un llarg període de temps.


ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació