Vinils de tall
Els vehicles també es vesteixen! No hi ha res millor que un vinil de tall per guarnir la teva flota i, alhora, promocionar els serveis o productes que ofereix el teu establiment. Són ideals per publicitar la pàgina web, el logotip de l'empresa o qualsevol altra informació que pugui ser d'utilitat per captar l'atenció dels clients. En aquest cas, Bellacer ha optat per un vinil de tall amb impressió a un sol color. Aquest tipus de vinil s'adapta a totes les superfícies i és resistent als fenòmens meteorològics adversos.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació