Targeta de visita de 450 gr. amb plastificat soft touch + vernís 3D


La targeta de visita és essencial per presentar el teu negoci d'una forma eficaç. En aquest cas, Cal Fontetes ha optat per una targeta de 450 gr. amb dos acabats: plastificat soft touch i vernís 3D. Aquest tipus de targeta és molt elegant i presenta una imatge refinada i sofisticada. El disseny és clar i llis per mantenir precisament una estètica elegant. A la cara de davant s'ha optat per posar el logotip i el nom de l'empresa. Mentre que al darrere hi ha unes caselles promocionals i la informació de contacte.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació