Vinil microperforat


El vinil microperforat és perfecte per a exteriors. S'adapta a qualsevol superficie i és resistent als fenòmens meteorlògics. Aquest tipus de vinil deixa passar la llum i actua com a barrera visual de l'exterior a l'interior. D'aquesta manera, es conserva la lluminositat interior i es guanya privacitat. En aquest cas, s'ha optat per utilitzar el vinil microperforat com a decoració d'una furgoneta. El disseny fet per a Gosswim segueix l'estètica creada per a l'entitat. Amb l'aigua com a protagonista i el color blau com a tonalitat principal. Per donar més realisme al disseny i potenciar els serveis que ofereix l'entitat, s'ha optat per un efecte mullat (amb les gotes d'aigua).

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació