Vinil microperforat


El vinil microperforat és perfecte per a exteriors. S'adapta a qualsevol superficie i és resistent als fenòmens meteorlògics. Aquest tipus de vinil deixa passar la llum i actua com a barrera visual de l'exterior a l'interior. D'aquesta manera, es conserva la lluminositat interior i es guanya privacitat. En aquest cas, s'ha optat per utilitzar el vinil microperforat com a decoració d'una furgoneta. El disseny fet per a Gosswim segueix l'estètica creada per a l'entitat. Amb l'aigua com a protagonista i el color blau com a tonalitat principal. Per donar més realisme al disseny i potenciar els serveis que ofereix l'entitat, s'ha optat per un efecte mullat (amb les gotes d'aigua).

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...