Expositor fet amb plaques de PVC i cable d'acerLa nostra gamma de productes és infinita. I és que a part de tots els productes que oferim, som capaços d'inventar noves plataformes comunicatives per adaptar-nos a les necessitats i demandes de cada empresa. En aquest cas. Hem creat un expositor dissenyat exclusivament per a la immobiliària Cortals.


L'expositor està format per plaques de PVC transparent impreses i s'ha subjectat a través d'un sistema de suspensió vertical fet amb cable d'acer. L'enquadrament exterior de la placa té una impressió d'efecte mat per darrere i brillant per davant. I el rectangle central està imprès amb blanc sectoritzat per donar més opacitat a la imatge i fer que sigui més visible des de fora.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació