Paraigua automàtic amb serigrafia blanca


El paraigua d'obertura automàtica és de poliestirè i disposa d'una estructura i unes varetes de metall. El mànec integra un botó que acciona l'obertura del paraigua i el sistema de tancament permet que es quedi fixat un cop està plega. El color del paraigua i de la serigrafia són totalment personalitzables. En aquest cas, Sodimac ha optat per un disseny en negre amb la serigrafia en blanc. Aquest disseny aporta elegància i sofisticació. A més, segueix la línia estètica de l'entitat.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació