Placa de PVC


La placa de PVC és perfecta per destacar un servei, indicar una direcció o per focalitzar qualsevol altre aspecte que es vulgui ressaltar. En aquest cas, es tracta d'una placa amb efecte mat que incorpora un fons neutral i el nom de la marca Michael Kors. La grandària d'aquests tipus de plaques és totalment personalitzable i pot ser d'alumini, transparent, amb il·luminació led... Són tant per a exteriors com interiors.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...