Vinil transparent


El vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta d'un vinil transparent. El disseny escollit per Pretty Nails inclou el logotip del centre i la descripció d'algun dels serveis que ofereix. Aquest tipus de vinil té una funció merament informativa i deixa entreveure el que hi ha a l'interior sense arribar a mostrar la imatge nítidament. D'aquesta manera, es guanya una mica de privacitat però se segueix mostrant el local.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació