Placa de PVC amb efecte perlatLa placa de PVC és perfecta per destacar un servei, indicar una direcció o per qualsevol altre aspecte que es vulgui ressaltar. En aquest cas, es tracta d'una placa amb efecte perlat dissenyada per a Bowling Lounge Andorra. Recull els horaris de l'establiment i utilitza els colors de la seva marca. La grandària d'aquests tipus de plaques és totalment personalitzable i pot ser d'alumini, transparent, amb il·luminació led... Són tant per a exteriors com interiors i el seu ús més comú és per indicar on s'ubica un negoci, un despatx o una oficina concreta.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...