Placa de PVC amb efecte perlatLa placa de PVC és perfecta per destacar un servei, indicar una direcció o per qualsevol altre aspecte que es vulgui ressaltar. En aquest cas, es tracta d'una placa amb efecte perlat dissenyada per a Bowling Lounge Andorra. Recull els horaris de l'establiment i utilitza els colors de la seva marca. La grandària d'aquests tipus de plaques és totalment personalitzable i pot ser d'alumini, transparent, amb il·luminació led... Són tant per a exteriors com interiors i el seu ús més comú és per indicar on s'ubica un negoci, un despatx o una oficina concreta.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació