Vinil transparent amb blanc sectoritzatEl vinil transparent amb blanc sectoritzat és perfecte per decorar una vidriera gran que dona a l'exterior. Si esculls un color viu o opac et permet guanyar intimitat i, alhora, fer més visible el teu negoci. En aquest cas, Adinsol ha optat per un disseny viu, amb els colors representatius de l'empresa i amb el nom de l'establiment. El disseny s'ha fet seguint l'estètica i filosofia de l'entitat i s'han fet degradats per donar profunditat al vinil i jugar amb els espais.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...