Vinil transparent amb blanc sectoritzatEl vinil transparent amb blanc sectoritzat és perfecte per decorar una vidriera gran que dona a l'exterior. Si esculls un color viu o opac et permet guanyar intimitat i, alhora, fer més visible el teu negoci. En aquest cas, Adinsol ha optat per un disseny viu, amb els colors representatius de l'empresa i amb el nom de l'establiment. El disseny s'ha fet seguint l'estètica i filosofia de l'entitat i s'han fet degradats per donar profunditat al vinil i jugar amb els espais.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació