Pàgina web corporativa en format vertical amb pestanyes + blog


La pàgina web de Gosswim integra diferents elements: el format és vertical (es mou de dalt a baix mostrant diferents apartats) i també compta amb algun botó que obra una nova finestra on hi ha informació complementària sobre l'empresa, en aquest cas, els col·laboradors. També s'acompanya d'un blog que està integrat en la mateixa pàgina on periòdicament es publica contingut relacionat amb l'entitat i els seus serveis. L'estètica és divertida i amb elements de moviment, com unes potes de gos que es passegen per la pàgina. Aquests elements aporten dinamisme a la pàgina i mostren la filosofia de l'empresa.

Pàgina web:

https://www.gosswimandorra.com

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació