Pàgina web corporativa en format vertical amb pestanyes + blog


La pàgina web de Gosswim integra diferents elements: el format és vertical (es mou de dalt a baix mostrant diferents apartats) i també compta amb algun botó que obra una nova finestra on hi ha informació complementària sobre l'empresa, en aquest cas, els col·laboradors. També s'acompanya d'un blog que està integrat en la mateixa pàgina on periòdicament es publica contingut relacionat amb l'entitat i els seus serveis. L'estètica és divertida i amb elements de moviment, com unes potes de gos que es passegen per la pàgina. Aquests elements aporten dinamisme a la pàgina i mostren la filosofia de l'empresa.

Pàgina web:

https://www.gosswimandorra.com

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...