Pàgina web corporativa amb pestanyes


La pàgina web amb pestanyes permet separar la informació i serveis que es vol donar a conèixer a través de diferents fulls. Això permet treballar cada pestanya per separat i fer un disseny personalitzat per cada apartat, amb imatges, vídeos o qualsevol complement que es vulgui introduir. En aquesta ocasió, hem creat un disseny clar, que s'entengui fàcilment i que respecti l'estètica i la filosofia de l'empresa Monroc. Els colors predominants són el verd i el blau, ja que representen naturalitat i energia, que és precisament el que prima en l'entitat. A més, disposa de molts elements visuals i poca lletra per transmetre un missatge directe i concís.


Pàgina web:

https://www.monrocandorra.com

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació