Pàgina web corporativa en format verticalLa pàgina web és una de les eines més potents a l'hora de presentar una empresa. Permet donar a conèixer la informació que es desitgi i interactuar amb el client de forma directa. En el cas de MMC Núvies hem creat una pàgina en format vertical. La pàgina es desplaça de dalt a baix i integra diferents apartats amb explicacions i serveis relacionades amb l'empresa. El disseny segueix l'estètica creada des d'un inici, amb el blanc i el marró com a colors predominants i amb una tipografia elegant i sofisticada. Pàgina web: www.mmcnuvies.com

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació