Pàgina web corporativa amb pestanyes


Creem i gestionem la pàgina web corporativa que més s'adapti als teus serveis i necessitats perquè la teva imatge empresarial despunti i capti l'atenció. Apliquem la tecnologia adaptive i oferim la possibilitat de complementar la pàgina web amb un blog de continguts propis creats per nosaltres.


En aquest cas, el disseny d'Alt Serveis segueix l'estètica creada especialment per a l'empresa, amb un fons clar i el vermell com a color predominant. La pàgina integra diferents pestanyes (Inici, Qui som, Els nostres serveis, Info i Blog). I cadascuna d'elles et porta a una nova fulla on es recull la informació adient a cada apartat.


Pàgina web:

www.altserveis.comALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació