Pàgina web corporativa amb pestanyes


Creem i gestionem la pàgina web corporativa que més s'adapti als teus serveis i necessitats perquè la teva imatge empresarial despunti i capti l'atenció. Apliquem la tecnologia adaptive i oferim la possibilitat de complementar la pàgina web amb un blog de continguts propis creats per nosaltres.


En aquest cas, el disseny d'Alt Serveis segueix l'estètica creada especialment per a l'empresa, amb un fons clar i el vermell com a color predominant. La pàgina integra diferents pestanyes (Inici, Qui som, Els nostres serveis, Info i Blog). I cadascuna d'elles et porta a una nova fulla on es recull la informació adient a cada apartat.


Pàgina web:

www.altserveis.com  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...