Tampó de goma personalitzableUn segell és una eina molt útil per imprimir un logotip o missatge amb tinta sòlida sobre paper i es pot fer servir per a fins oficials. Aquest producte se sol utilitzar per completar accions administratives, organitzar papers, segellar factures... Veritablement, la seva utilització és molt diversa. El tampó de goma està disponible en més de cinc mides diferents, pots crear i personalitzar els teus segells d'oficina en sis mides diferents amb diverses opcions de tintes: vermella, negra, verda i blava. L'estructura exterior del tampó és de PVC i el segell estampable de goma. En aquesta ocasió, CUT ha optat per un segell amb tinta negra i amb la imatge del seu logotip.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació