Carta de restaurant estil tríptic amb plastificat mat


La carta és la millor eina per transmetre els plats i serveis d'un establiment. En aquest cas, ens trobem davant d'una carta en format tríptic amb plastificat mat. El disseny de Via Norte ha estat creat per mostrar una carta dinàmica, viva i divertida. El fons és blanc per ressaltar els colors dels plats i per seguir amb les tonalitas que predominen a l'establiment. El format tríptic permet incloure una gran quantitat d'informació i disposar de diferents espais per incloure dibuixos o imatges i donar més moviment a la carta.


ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació