Cartell d'alumini blanc de 3 mm resistent als rajos UV


El cartell és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta d'un cartell d'alumini blanc amb acabat mat antiesgarrapades i antirajos UV. El disseny integra una carta dels plats i les especialitats de l'Hotel Sucara. La base és blanca per permetre una lectura senzilla i té alguns tocs de color en groc per desviar l'atenció cap a certs punts i donar una mica més de tonalitat al cartell.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació