Targeta de visita de 450 gr. amb acabat mat + vernís 3D


La targeta de visita és l'eina més utilitzada per presentar una empresa o negoci. La seva mida permet que sigui fàcil de transportar i que es pugui donar als clients o a les persones interessades en qualsevol moment i lloc. En aquest cas, s'ha seguit l'estètica creada per Anamcara i s'ha optat per contrastar els colors vius com el groc o el vermell amb un fons negre. La frontal de la targeta incorpora el logotip de l'establiment amb alguna informació sobre els seus serveis. I la posterior, inclou un espai per posar l'hora i el dia del tractament o servei que es vol contractar. D'aquesta manera, la targeta comunica la marca i, alhora, facilita la tasca d'agenda.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació