Invitació d'enllaç


Si tens un esdeveniment important, la millor manera de promocionar-lo és a través d'una invitació original i plena de creativitat. Ja sigui un aniversari, un enllaç, un acomiadament... Sigui el que sigui, idearem el disseny que més s'adapti al teu esdeveniment i necessitats. En aquesta ocasió, el Nuno i la Ferdinanda han optat per una invitació de boda senzilla però plena de personalitat. Disposa d'un acabat satinat que li proporciona brillantor i sedositat al paper. Els colors predominants escollits (blanc i verd), representen serenor, vida, natura i creixement. I és que aquests són precisament alguns dels valors que representen la unió i l'enllaç.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació