Enganxina per a vidre


Cridaneres i curioses. Les etiquetes adhesives o enganxines són el reclam perfecte per plasmar el teu missatge en un disseny únic. Es poden imprimir en diferents materials i utilitzar tant per a interiors com exteriors. En aquest cas, el disseny correspon a una promoció de la guia d'Andorra GUIAND. El seu contingut és senzill: el logotip de l'empresa i un QR que et trasllada directament a la seva pàgina web. El fons és blanc per mantenir una estètica neta i perquè els altres elements ressaltin més.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació