Enganxina circular per tancar


Les etiquetes adhesives o enganxines són el reclam perfecte per plasmar el teu missatge en un disseny únic. d'una forma original i creativa. Permeten jugar amb els embolcalls i ajuden a fixar un element o a tancar un recipient lleuger com un sobre o una bossa. En aquest cas, la Muse ha optat per una enganxina circular amb acabat brillant. Els colors escollits (gris i daurat) són els que predominen en la imatge empresarial creada especialment per al local. Aquests colors denoten elegància i sofisticació. El disseny inclou el logotip de la Muse per promocionar la marca, la ubicació del local i alguns dels serveis que ofereix. D'aquesta manera, en un espai reduït, s'aconsegueix comunicar els punts més importants.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...