Carta de restauració


La carta d'Eivissa Experience recull els diferents serveis i plats que ofereix l'establiment sota una estètica fresca i moderna. El fons és blanc per representar puresa i salut i els colors complementaris són els tons blaus i verds per seguir la imatge empresarial creada especialment per a l'establiment. El disseny inclou diferents imatges de plats i begudes per donar un toc de color a les pàgines i la tipografia és clara i fàcil de llegir per procurar que la lectura no sigui feixuga. Les cartes poden ser tant en format digital com físic.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...