Carta de restauració


La carta d'Eivissa Experience recull els diferents serveis i plats que ofereix l'establiment sota una estètica fresca i moderna. El fons és blanc per representar puresa i salut i els colors complementaris són els tons blaus i verds per seguir la imatge empresarial creada especialment per a l'establiment. El disseny inclou diferents imatges de plats i begudes per donar un toc de color a les pàgines i la tipografia és clara i fàcil de llegir per procurar que la lectura no sigui feixuga. Les cartes poden ser tant en format digital com físic.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació