Caixa personalitzada de cartó SBS de 380 gr. amb acabat exclusiu i impressió a tot color


Caixa personalitzada de cartó SBS de 380 gr. amb acabat exclusiu i impressió a tot color Afegeix valor als teus productes amb el packaging que millor s'adapti a les teves necessites. Descobreix la nostra àmplia gamma de models i escull el millor format per no passar desapercebut. En aquest cas, Anamcara ha optat per una capsa de mida totalment personalitzable amb un disseny que respecta la imatge empresarial creada exclusivament per a l'empresa. Els colors són vius, atreuen l'atenció i desperten els sentits. La capsa incorpora un bastonet d'encens que es pot col·locar sobre la capsa (en un petit orifici que té). Tot plegat conforma una estètica creativa i personal.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...