Caixa personalitzada de cartó SBS de 380 gr. amb acabat exclusiu i impressió a tot color


Caixa personalitzada de cartó SBS de 380 gr. amb acabat exclusiu i impressió a tot color Afegeix valor als teus productes amb el packaging que millor s'adapti a les teves necessites. Descobreix la nostra àmplia gamma de models i escull el millor format per no passar desapercebut. En aquest cas, Anamcara ha optat per una capsa de mida totalment personalitzable amb un disseny que respecta la imatge empresarial creada exclusivament per a l'empresa. Els colors són vius, atreuen l'atenció i desperten els sentits. La capsa incorpora un bastonet d'encens que es pot col·locar sobre la capsa (en un petit orifici que té). Tot plegat conforma una estètica creativa i personal.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació