Vinil polimèric amb acabat brillant


El vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta d'un vinil polimèric de vidre amb acabat brillant. El vinil de l'autoescola Les Valls mostra un senyal en blau (d'obligació) amb el missatge "don't stop" (no paris). Tot plegat simbolitza que has de conduir sense parar, fent referència al fet que t'has de treure el carnet i no frenar-te davant de possibles pors o dubtes. La imatge està en tons grisos perquè destaqui més el senyal i mostra una carretera típica d'Andorra, amb corbes i arbres frondosos. Tot plega mostra una estètica seriosa però cridanera gràcies al color del senyal.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...