Vinil polimèric amb acabat brillant


El vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta d'un vinil polimèric de vidre amb acabat brillant. El vinil de l'autoescola Les Valls mostra un senyal en blau (d'obligació) amb el missatge "don't stop" (no paris). Tot plegat simbolitza que has de conduir sense parar, fent referència al fet que t'has de treure el carnet i no frenar-te davant de possibles pors o dubtes. La imatge està en tons grisos perquè destaqui més el senyal i mostra una carretera típica d'Andorra, amb corbes i arbres frondosos. Tot plega mostra una estètica seriosa però cridanera gràcies al color del senyal.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació