Targeta de visita de 450 gr. amb vernís selectiu


La targeta de visita és l'eina més utilitzada per presentar una empresa o negoci. La seva mida permet que sigui fàcil de transportar i que es pugui donar als clients o a les persones interessades en qualsevol moment i lloc. En aquest cas, la targeta d'MMC Núvies segueix l'estètica de l'empresa: colors neutres i pastel, com el marró o el blanc, i una tipografia neta i clara. La part de davant integra el logotip i la imatge corporativa de l'establiment i la posterior la informació de contacte.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació