Targeta de visita de 450 gr. amb acabat soft touch + vernís selectiu


La targeta de visita soft touch amb vernís selectiu proporciona una estètica elegant i cuidada. És resistent i perfecta per a qualsevol tipus d'establiment.


En el cas d'Eivissa Experience s'ha optat per una estètica blanca pròpia dels pubs lounge. Aquesta tonalitat mostra relaxació i s'utilitza molt en els clubs eivissencs. La cara de davant integra el logotip que hem dissenyat especialment per a l'empresa i la posterior mostra la informació de contacte, així com una imatge d'un còctel en colors vius. Dita imatge té la funció de cridar l'atenció i dotar la targeta d'una mica de color. A més, segueix les tonalitats que integren el logotip (blau).

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...