Flyer de 170 gr. amb estucat brillantEl flyer és l'eina comunicativa per excel·lència. És indispensable en qualsevol campanya publicitària o de màrqueting i permet acollir una àmplia varietat de composicions (fotografies, text, gràfics...).


En aquest cas, el flyer de Casa Eyre s'ha utilitzat per anunciar l'obertura del local. El flyer respecta la imatge corporativa que hem creat per a l'establiment. La part de davant es compon del logotip i d'un fons de pissarra negra, que és precisament el material que es troba en les parets del local. A més, es complementa amb una ampolla d'oli d'aspecte casolà per donar una imatge de naturalista i mostrar que els plats de l'establiment són casolans. La part posterior, en canvi, integra l'anunci de la nova obertura, informació de contacte i una petita informació sobre els serveis que ofereix el restaurant.


Els colors principals són el negre i el groc. Són dos colors que contrasten a la perfecció i que proporcionen una estètica cridanera i vistosa.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació