Cartell d'alumini blanc de 3 mm amb acabat mat antiesgarrapades i antirajos UVCartell d'alumini blanc de 3 mm amb acabat mat antiesgarrapades i antirajos UV Qualsevol negoci o local s'ha de vestir i decorar tant per fora com per dins. És important que els clients i usuaris reconeguin un establiment des de lluny i el puguin identificar de seguida. Per aquest motiu, un dels productes més utilitzats en la comunicació i publicitat són les senyalitzacions exteriors: cartells, pòsters, panells, lones... En aquest cas, es tracta d'un cartell d'alumini blanc de 3 mm amb acabat mat antiesgarrapades i antirajos UV. El disseny segueix la imatge empresarial que hem creat especialment per a l'establiment. Els colors predominants són el blanc i el gris i els dibuixos que apareixen en el cartell són d'estètica "cartoon". En general, es busca una imatge distesa i despreocupada pròpia d'un establiment juvenil i modern.ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació