Cartell d'alumini blanc de 3 mm amb acabat mat antiesgarrapades i antirajos UVCartell d'alumini blanc de 3 mm amb acabat mat antiesgarrapades i antirajos UV Qualsevol negoci o local s'ha de vestir i decorar tant per fora com per dins. És important que els clients i usuaris reconeguin un establiment des de lluny i el puguin identificar de seguida. Per aquest motiu, un dels productes més utilitzats en la comunicació i publicitat són les senyalitzacions exteriors: cartells, pòsters, panells, lones... En aquest cas, es tracta d'un cartell d'alumini blanc de 3 mm amb acabat mat antiesgarrapades i antirajos UV. El disseny segueix la imatge empresarial que hem creat especialment per a l'establiment. Els colors predominants són el blanc i el gris i els dibuixos que apareixen en el cartell són d'estètica "cartoon". En general, es busca una imatge distesa i despreocupada pròpia d'un establiment juvenil i modern.  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...