Butlleta de paper reciclat amb estucat mat, 190 gr. i format A6


Si tens present fer un sorteig o un esdeveniment promocional, et proposem una butlleta personalitzada. És ideal per donar a conèixer l'empresa i, alhora, fomentar una activitat entre els teus clients. En el cas d'Amelia Ungles, es tracta d'una butlleta feta amb paper reciclat de 190 gr. de gruix. Integra un acabat mat i el seu format és A6. En tractar-se d'un sorteig per a un viatge, la part de davant de la butlleta mostra una imatge d'un indret paradisíac. I la posterior, la informació de contacte i l'escrit que han d'omplir els clients per participar en el sorteig. En general, la butlleta segueix l'estètica d'una postal, ja que és un element que es relaciona directament amb l'acció de viatjar.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació