Targeta de 450 gr. amb vernís selectiu


La targeta de visita és l'eina més utilitzada per presentar una empresa o negoci. La seva mida permet que sigui fàcil de transportar i que es pugui donar als clients o a les persones interessades en qualsevol moment i lloc. L'estètica de la targeta de Gosswim segueix la imatge corporativa de l'empresa: amb el logotip en gran i el blau com a color predominant. Ja que en tractar-se d'una empresa relacionada amb l'aigua, les tonalitats blaves i clares són les que més representen els seus serveis. La cara de davant de la targeta mostra el logo, mentre que la posterior inclou la informació de contacte de l'entitat.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació