Vinil polimèric de paret amb acabat mat


El vinil és el gran clàssic de la decoració. Permet crear bonics decorats a preus competitius i disposa d'una àmplia gamma de materials adaptats a cada necessitat. En aquest cas, es tracta d'un vinil polimèric de paret amb acabat mat. El disseny segueix l'estètica de la Muse i s'ha fet amb una funció explicativa. La intenció és mostrar els diferents serveis i productes que ofereix l'establiment. Per aquest motiu, es basa d'un fons lluminós de color blanc i unes lletres negres, ja que és la combinació que més contrasta en el món visual i que permet obtenir un text clar i entenedor. A més, hi ha diferents elements que complementen la informació, com imatges d'alguns productes o destacats en groc i en blau que acaben d'aclarir el missatge.


ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació