Targeta de PVC amb cantonades rodones i postal A6 amb impressió a doble cara, plastificada i acabat


Si vols fer un regal o promocionar un servei especial, t'oferim un paquet de postal + targeta dissenyat especialment per a ocasions concretes o per regalar. En aquest cas, hem combinat una postal de format A6 amb impressió a doble cara, plastificada i acabat brillant amb una targeta de PVC amb cantonades rodones i una banda d'escriptura. Els dos elements combinen a la perfecció i permeten crear un paquet especial per a clients o usuaris. Els dos elements segueixen la imatge empresarial creada especialment per a Duplex i són ideals per a promocions o regals.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació