Carpeta amb impressió a doble cara i estucat matLa carpeta és una eina ideal per guardar tot tipus de documents i un suport ideal per acompanyar una informació que es vulgui transmetre a un client o usuari. La seva estètica és totalment personalitzable i permet incloure tot tipus d'imatges, logotips, gràfics o qualsevol altre element que es desitgi. D'aquesta manera, s'obté un suport de papereria i, alhora, una plataforma on comunicar la teva imatge empresarial. En el cas d'Alt Serveis, s'ha optat per una carpeta amb impressió de doble cara (interior i exterior) i un acabat d'estucat mat. D'aquesta manera, s'aconsegueix sofisticació i elegància. Els colors són els de la imatge corporativa de l'empresa. La carpeta també inclou una petita ranura per poder col·locar-hi la targeta de visita de forma visible.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació