Carpeta amb impressió a doble cara i estucat matLa carpeta és una eina ideal per guardar tot tipus de documents i un suport ideal per acompanyar una informació que es vulgui transmetre a un client o usuari. La seva estètica és totalment personalitzable i permet incloure tot tipus d'imatges, logotips, gràfics o qualsevol altre element que es desitgi. D'aquesta manera, s'obté un suport de papereria i, alhora, una plataforma on comunicar la teva imatge empresarial. En el cas d'Alt Serveis, s'ha optat per una carpeta amb impressió de doble cara (interior i exterior) i un acabat d'estucat mat. D'aquesta manera, s'aconsegueix sofisticació i elegància. Els colors són els de la imatge corporativa de l'empresa. La carpeta també inclou una petita ranura per poder col·locar-hi la targeta de visita de forma visible.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...