Flyer de 170 gr. amb estucat brillant


El flyer permet comunicar una campanya de forma eficaç i a un públic molt ampli. En aquest cas, hem dissenyat un flyer per promocionar els serveis de Gosswim. El seu format horitzontal ens ha permès jugar amb diferents imatges i fer que sigui més personal. Les fotografies que apareixen en el flyer són del mateix establiment i descriuen a la perfecció quins són els serveis que ofereix Gosswim. Seguint l'estètica de l'empresa, els colors que predominen són el blau i el blanc, també perquè són les tonalitats que més s'associen a l'aigua i la salut.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...