Flyer de 170 gr. amb estucat brillant


El flyer permet comunicar una campanya de forma eficaç i a un públic molt ampli. En aquest cas, hem dissenyat un flyer per promocionar els serveis de Gosswim. El seu format horitzontal ens ha permès jugar amb diferents imatges i fer que sigui més personal. Les fotografies que apareixen en el flyer són del mateix establiment i descriuen a la perfecció quins són els serveis que ofereix Gosswim. Seguint l'estètica de l'empresa, els colors que predominen són el blau i el blanc, també perquè són les tonalitats que més s'associen a l'aigua i la salut.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació