Flyer A6 amb estucat mat


Els flyers tenen moltes utilitats. En aquest cas, hem optat per utilitzar la base d'un flyer com a xec de regal. Hem elaborat un disseny especial per a Anamcara i els seus serveis. El flyer/xec incorpora el logotip de l'empresa, la informació de contacte i un espai per indicar el regal que s'atorga. Tota l'estètica del flyer respecta la imatge corporativa que hem creat exclusivament per Anamcara i es nodreix de colors vius per despertar els sentits. Els fons del flyer és negre per ressaltar encara més els colors i per donar una estètica impactant.


ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació