Cupó de luxe nacrat de 290 gr
El cupó de luxe amb acabat nacrat és perfecte per a invitacions de tot tipus (sobretot de boda), targetes de regal, xecs de descompte... El tacte és suau i l'acabat proporciona un aspecte elegant i sofisticat. En aquest cas, hem elaborat un disseny per a Amelia Ungles a manera de targeta regal. El fons és blanc i els colors són vius per transmetre una sensació d'alegria i de moviment. L'estètica del cupó transmet festivitat i, alhora, simula com si estigués tacada per petites gotes de pintura. Aquest efecte recorda les taques que deixen els pintaungles i et trasllada directament a un centre d'estètica o de bellesa.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació