Cupó de luxe nacrat de 290 gr
El cupó de luxe amb acabat nacrat és perfecte per a invitacions de tot tipus (sobretot de boda), targetes de regal, xecs de descompte... El tacte és suau i l'acabat proporciona un aspecte elegant i sofisticat. En aquest cas, hem elaborat un disseny per a Amelia Ungles a manera de targeta regal. El fons és blanc i els colors són vius per transmetre una sensació d'alegria i de moviment. L'estètica del cupó transmet festivitat i, alhora, simula com si estigués tacada per petites gotes de pintura. Aquest efecte recorda les taques que deixen els pintaungles i et trasllada directament a un centre d'estètica o de bellesa.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...