Vinil adhesiu one-way microperforat


El vinil adhesiu one-way microperforat és perfecte per a exteriors. És molt resistent i s'adapta a qualsevol superfície. És ideal per cobrir els vidres exteriors d'un local i evitar que es vegi l'interior. També es pot combinar amb parts transparents per deixar entreveure els serveis que s'ofereixen, com hem fet amb CUT. Hem optat per deixar l'interior de la paraula CUT sense cap color perquè ressalti molt més i, alhora, es vegi part de l'establiment. El disseny del vinil respecta la imatge corporativa que hem creat per a CUT i es nodreix d'un fons que simula la fusta, ja que precisament es tracta d'un negoci de serralleria i de construcció. Per tant, s'ha intentat conservar una estètica d'obra i de reparació que vagi d'acord amb tota la marca. A més, la C de CUT es forma d'unes dents de serra que encara donen més joc a la imatge i acaben de confirmar la identitat del negoci.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació