Flyer amb acabat brillant de 135 gr.


El flyer és l'eina comunicativa per excel·lència. És indispensable en qualsevol campanya publicitària o de màrqueting i permet acollir una àmplia varietat de composicions (fotografies, text, gràfics...). En aquest cas, s'ha acompanyat el flyer amb un acabat brillant, que li dona un aspecte més sofisticat i realça molt més els colors. El flyer de MMC Núvies segueix l'estètica de l'empresa: colors neutres i pastel, com el marró o el blanc, i una tipografia neta i clara. Aquest flyer s'ha emprat per anunciar la inauguració d'un local. D'aquesta manera, la part de davant informa del nou esdeveniment i la posterior explica els serveis que ofereix l'empresa i la seva filosofia.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació