Targeta de visita de 450 gr. amb acabat soft touch i vernís selectiuLa targeta d'Alt Serveis presenta un acabat "soft touch" que aporta suavitat i un aspecte elegant al producte. A més es complementa amb una capa de vernís selectiu que proporciona brillantor i una protecció extra. Els colors principals de la targeta són el blanc i el vermell, que aporten claredat i, alhora, força. El blanc és sinònim de puresa, serietat i rigor, mentre que el vermell s'associa més amb l'acció i el moviment. Precisament, aquests són alguns dels valors que s'han de destacar quan es treballa amb la marca d'una immobiliària. El logo representa una línia d'inversió que puja. També es pot associar amb un "check mark", que s'utilitza molt per marcar una transacció que ha sortit de forma satisfactòria. Tot plegat transmet una imatge professional i lligada a negociacions immobiliàries.

ALTRES PRODUCTES
  • Facebook SC Comunicació andorra
  • Twitter Andorra SC Comunicació
  • Pinterest Andorra SC Comunicació
  • Sc Comunicació andorra

SC COMUNICACIÓ

Tel. +376 75 00 74

Wat. +376 65 00 54

Mail. sccomunicacio@sccomunicacio.com

Krea logo3.png

© 2019 by SC Comunicació