Targeta de visita de 450 gr. amb acabat soft touch i vernís selectiuLa targeta d'Alt Serveis presenta un acabat "soft touch" que aporta suavitat i un aspecte elegant al producte. A més es complementa amb una capa de vernís selectiu que proporciona brillantor i una protecció extra. Els colors principals de la targeta són el blanc i el vermell, que aporten claredat i, alhora, força. El blanc és sinònim de puresa, serietat i rigor, mentre que el vermell s'associa més amb l'acció i el moviment. Precisament, aquests són alguns dels valors que s'han de destacar quan es treballa amb la marca d'una immobiliària. El logo representa una línia d'inversió que puja. També es pot associar amb un "check mark", que s'utilitza molt per marcar una transacció que ha sortit de forma satisfactòria. Tot plegat transmet una imatge professional i lligada a negociacions immobiliàries.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...