Lona de PVC de 650 gr. amb traus de zincLa lona de PVC per a exteriors disposa d'una impressió duradora i colors de gran qualitat. És molt resistent i perdura davant de fenòmens com ell sol, el vent o la pluja. En aquest cas, Ifrent ha optat per utilitzar la lona com a mitjà de comunicació i poder donar així a conèixer els seus serveis i els diferents vehicles que té disponibles. És important que una lona exterior tingui color i aporti un missatge clar i entenedor. D'aquesta manera, s'atraurà més l'atenció. S'ha optat per les tonalitats taronges perquè és el color que predomina en la imatge empresarial d'Ifrent. A més, és un color viu i que mostra acció.

  • Facebook SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Behance SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Pinterest SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.
  • Instagram SC Comunicació, agencia de comunicación en Andorra.

SC COMUNICACIÓ

Wat. +376 65 00 54

© 2021 by SC Comunicació 

Logotipo de Krea,una revista de Andorra diferente, fresca y con ánimos de sorprender. Su espíritu es tratar temas curiosos, de nueva tendencia y que aporten algo al lector. ¡El objetivo es que leer se convierta en una nueva experiencia!   Entre los artículos de Krea encontrarás temas de interiorismo, moda, gastronomía, salud, nuevas tecnologías, viajes, actividades, automoción, belleza, deportes... La revista digital recoge información tanto del país como internacional...